Erkka Korhonen

"Tokai Anniversary Custom -stratocasterini on varustettu Erikoistuotteen teräsosilla. Voin sanoa että toimii! Tämä keihäs vie 10 vuotta vanhaa ja satoja keikkoja nähnyttä Warmoth-stratoani kuin litran mittaa. Soittimen sustain, twang ja balanssi ovat aivan eri luokkaa. Olin itse asiassa jopa hieman järkyttynyt kitaroiden saundieron suuruudesta akustisesti testattuna. Warmoth kuulosti siltä, kuin sen saundi olisi tullut paksun peiton alta! - Erkka Korhonen

Erkka Korhosen innostus kitaransoittoon lähti liikkeelle kuudennella luokalla, kun hän myi veljensä kanssa vanhoja lelujaan saadakseen rahat sähkökitaraan. Koulun musiikkiluokan seinällä roikkuneen KISS -julisteen ja oman bändin kasaamisen innoittama nuorimies alkoi harjoitella ahkerasti. Tulos voidaan nähdä ja kuulla lukuisten kokoonpanojen julkaisuilla. Korhonen on myös toiminut tuottajana useilla levyillä ja hän jakaa työaikansa studiotyön ja keikkailun välillä, unohtamatta klinikointia ja luentoja.

"Vaikka soitankin enemmän humbucker-kitaroilla, ovat stratocaster-tyyppiset kitarat ehdottomia työkalujani keikoilla ja etenkin tuotannoissa. Joka ikinen levy jonka olen tuottanut tai jolla soitan sisältää stratocasterilla soitettuja raitoja."

Valikoitu diskografia:

Jukka Lahtinen - Vain rakkaus jää (1995, ensimmäinen sessioni!)
Urban Tale - Urban Tale (2001, ensimmäinen oman bändin levy)
Urban Tale - Signs Of Times (2003)
Warmth In The Wilderness 2 - Tribute To Jason Becker (2003, kappaleessa "Jason" mm. Steve Morsen ja Carl Verheyenin kanssa...)
Raskasta Joulua (2004, pitkän tien alku!)
Raskaampaa Joulua (2006)
Ari Koivunen - Fuel For The Fire (2007)
Northern Kings - Reborn (2007)
Ari Koivunen - Becoming (2008)
Northern Kings - Rethroned (2008)
Raskasta Joulua 2013 (2013)
Ragnarok Juletide (2014)
Raskasta Joulua 2 (2014)
Dark Sarah - Behind The Black Veil (2015)

 
 

©2021 Erikoistuote Syvänen - MMD Networks Oy