Valmistamiani boutique -kitaraosia ovat mm:

EKT STEEL BARON - HQ Vintagestyle Block

Steel Baron on suunnattu vintage -henkiseen sointiin mieltyneille kitaristeille.
Suunnittelun lähtökohtana on käytetty alkuperäisen Fender Stratocaster 1954 blokin ominaisuuksia ja muotoilua.
Lue lisää Steel Baronista >>
Lue lisää tremolo blokkien eroista >>
Lue lisää vibrakampiin liittyen >>
 

EKT EXCALIBUR Tim Monastery Signature - HQ Steel TuneFork Block for Stratocaster

EKT Tim Monastery Signature, "äänirautablokki" on Erikoistuotteen patentoima blokkimalli Stratocaster -tyyppisiin kitaroihin. Uudella eksoottisella muotoilulla ja materiaalilla on haettu maksimaalista soinnin pituutta ja erottelevuutta tremolokoneistolla varustettuihin kitaroihin.
Lue lisää Excaliburista >>EKT HERCULES - 3mm stainless steel neck plate

EKT HERCULES, 3mm ruostumattomasta teräksestä valmistettu VAHVA kaulalevy. Tavanomaista kaulalevyä kovemmasta materiaalista valmistettuna tukee rungon ja kaulan kiinnitystä sekä johtaa värähtelyä paremmin. RST -ruuvit sisältyvät toimitukseen. (HUOM! Varmista ruuvien pituuden sopivuus kitaratyyppiisi ennen asentamista!)

 

EKT IRONMAN VINTAGE BRIDGE PLATE - stainless steel bridge plate

EKT IRONMAN VINTAGE, alkuperäistä osaa kovempi, ruostumattomasta teräksestä valmistettu tallalevy. Tallalevyä ei ole päällystetty kromilla, jolloin liitosyhteys tremolo blokkiin on parempi. 

EKT SHARKBITE STRING SADDLES - stainless steel saddles

EKT SHARKBITE, ruostumattomasta teräksestä valmistetut tallapalat. Tavanomaisia tallapaloja huomattavasti KOVEMMASTA materiaalista valmistettuna äänenjohtavuus on täysin omaa luokkaansa. Tallapalasetti sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetut kielten korkeuden säätöruuvit, hienoviritysruuvit sekä jouset.

 

EKT EXCALIBUR FR - HQ Steel TuneFork Block for Floyd Rose Bridge

EKT EXCALIBUR FR, "äänirautablokki" on Erikoistuotteen patentoima blokkimalli Floyd Rose -tallalla varustettuihin kitaroihin. Uudella eksoottisella muotoilulla ja materiaalilla on haettu maksimaalista soinnin pituutta ja erottelevuutta kelluvalla tallalla varustettuihin kitaroihin. Lue lisää Excalibur FR:stä >>


EKT SPECIAL WORKS

Erikoistuote valmistaa myös erilaisia mittatilauskitaraosia.

 
 

©2022 Erikoistuote Syvänen - MMD Networks Oy